Midsommartider 2010

Tisdag 22 juni – 3 dagar kvar till Midsommarafton!

Var på en provtur med en schysst bil idag från Svenska Bilgruppen- Peugeot 3,0 -V6, svart med glastak å så himla läcker! Väldigt snygg o tuff på alla vis. Men, den blev lite i dyraste laget! Får se om jag hittar något annat!  Susanne hade inte kommit till kontoret innan jag drog iväg igen till Hägernäs.
Pratade med Janne på Birkenstock

Susanne skulle fixa lite åt honom.
Han har ju ett fint erbjudande nu, pikétröja på köpet , även om man bara handlar lite sulor!

Designers fick ett besök idag oxå, skulle kolla hur det gick med utskicket o allt. Blev ju lite rörigt igår! Miss med portot, många kockar…. Jag som ville lägga in porto betalt när jag gjorde originalet. Som lite tröst åkte jag till Direktkopia på Reprovägen, Ronny snäll som vanligt.  Åkte iväg till Posten med utskicket! Margareta, butikschef blev nog glad hoppas jag!  Minns när jag körde ut 00.30 till Täby med jobb  som det var bråttom med!
Har ni tid åk och kolla på alla fantaastiskt fina kläder o gör fynd, det är 40% rabatt på allt nice om du shoppar många kläder -lite tidig rea, men de ska få sin trappa utanför fixad och hantverkarna började lite tidigare änvad som var planerat- Gäller  juni 2010!

 


Onsdag 23 juni, oj oj oj tiden går för fort!
Idag ringde jag en målare jag fått tips om TUR nog!! När jag ringde honom lovade han att komma på måndag och troligen så att han fixar till lokalen på måndag kväll!!
Bråttom, bråttom!
På tisdag ska mattorna in och till eftermiddagen har jag beställt flytt av våra prylar!
Skrivaren måste flyttas även då – har beställt från supertrevliga Docupartners!
Har även beställt adressändring hos Posten, Bolagsverket o Skatteverket!
Onsdagen blir det väl åkande mellan kontoren med alla smågrejer. Phuuu säger jag bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *