Hello world! Här kommer vi – nya Reklamcompaniet!!

Telefonplan/Midsommarkransens (konstfacks) stolthet
– Den mångkulturella kamälgen! Stackars älg
!

Reklamcompaniet – 3 månader efter branden!

Är så uppe i varv efter allt som har hänt idag, måndag den 14 juni!!
Vi har blivit med NY lokal! Skriver kontrakt i morr´n! Yippiee

Reklamcompaniet -efter branden!!
En brand som startade efter en olycka i den allra bästa av våra Thairestauranger i stan! Dagen efter var allt förstört  och vi vadade i vatten!

Hur skulle vi får verksamhet att fungera trots katastrofen??? Hur var det med alla andra?Vi trodde väl i det längsta och hoppades att allt skulle bli som vanligt! Dag 2-Vi trodde även dag 2 att allt skulle bli som vanligt!
När golvplankorna började rulla upp sig och vatten sipprade in överallt, dropparna kom från taket och ner i våra datorer började vi förstå att våra dagar var räknade här i huset! Dag 3 – vi blev mer elller mindre tvångsevakuerade. Vi fick ingen större hjälp från någon utom från 4 Tek som ställer upp för oss så gott de kan mitt i all röra.
Vi lyckas få lokaler tvärs över gatan. Det enda vi fick med oss var våra skrivbord, skrivaren och lite viktiga papper. Lite småsaker slängdes ner i sop-påsar och märktes så att man skulle hitta grejerna senare!
Bilden är efter den första omgången av branden innan den totala katastrofen!!
Vår restaurang nedanför hade halvmeter med vatten när han kom dagen efter o öppnade dörren!! Vår underbara bilverkstad hade klarat sig bra! Den var helt intakt!

Lite praktiska saker som pennor, häftapparat, hålslag. Våra adressböcker och lite annat! Resten försvann i den totala dränkningen av huset,
vissa saker blev stulna!!! Trots att huset var bevakat av Securitas!!!!!!! Vår blöta inredning, alla våra saker, våra nybeställda fina reklampennor, allt papper, fint papper och vardagspapper,
ja allt som vi samlat under 6 års tid blev mer eller mindre förstört!  Våra grejer ligger i Norsborg, nerstoppade i kartonger i en enda röra! Hur ska vi hitta allt sen. Kommer vi att kunna använda något överhuvudtaget??
Tur att vi fick sitta i vår grannlokal väggivägg i ett par dagar för att vi skulle kunna leverera våra annonser till DN och SvD.
Väldigt provisoriskt med byggel, gnistrande kablar o vatten på hela golvet!

Vi längtar tillbaks till vår gamla lokal och
börjar undersöka när vi ska få komma tillbaka!
Det visar sig att vi inte kan komma tillbaka. Våra gamla lokaler blir plötsligt minst 400 kvm och hyrorna mer än fördubblas!!!!
Hm, ja vad ska man säga – passapåpris!!!
Få en ”lyx”renovering som på beställning – kostnadsfritt! Somliga har tur!

Flytten går till lokalen tvärs över gatan! Där blir det inte fullt så lyxigt! Man kan väl kalla oss flexibla! Vi sitter bakom den fashionabla plåtdörren i en salig röra!

Kommer mer tjusiga bilder på vår inredning som man kan kalla chic bohemisk!


Det här inlägget postades i nya Reklamcompaniet - efter branden!. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hello world! Här kommer vi – nya Reklamcompaniet!!

  1. smslån skriver:

    Vad intressant! Håller själv på att renovera villan min, vilket dokumenteras på bloggen min 🙂

  2. evalis skriver:

    Hello, kul att du hittade min sida! Kanske den första besökaren! Inte vet jag! Ja vi har fullt upp kan jag säga! Ingenting gick som vi hade planerat! Just nu kan jag inte uppdatera renoveringen- Är på Gotland o softar! Kan behövas! Blir Gotlandsbilder istället. Sen när jag kommer hem blir det lite uppdatering av hur långt vi har kommit!
    Jag ska kolla på din blogg! Inte just nu lite senare när jag får ha datorn ifred!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *