God Jul & Gott Nytt År

Vintern är här men snön lyser med sin frånvaro! Ganska skönt egentligen om man ska vara lite tråkigt praktisk! I fönstren lyser adventsljusstakar och julstjärnor och balkongerna är dekorerade med alla slags julbelysningar . Vackert är det på kvällarna!
Folk springer omkring som vanligt, stressar,  julshoppar och handlar mat! Allt är precis som vanligt för de flesta!  Det ska packas julklappar, mat ska lagas, saffransbullar ska bakas och julgodis vill ju alla ha! Nu kan man äta och mumsa med gott samvete för det är ju jul, och på nyårsafton lovar man precis som vanligt  till skålandet i champagne att 2012 ska  träningen sätta igång, det ska ätas nyttigare och allt ska bara bli bättre ! Och det bestämmer vi  ju faktiskt själva!

Jag hoppas och önskar att jultomten kanske finns och  ser till att familjen som blev utvisad från Ånge ser till att de får komma tillbax till sitt land Sverige! Skandalöst av våra myndigheter att behandla en familj med 3 barn på det här viset!  Jag skäms verkligen över att vara svensk när sånt här händer, hur extremt kallsinniga och hjärtlösa de är  som tar dessa beslut!

Önskar alla en riktigt God Jul!
 

Det här inlägget postades i nya Reklamcompaniet - efter branden!. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *