Länsförsäkringar sviker!

Nu tappar jag sugen faktiskt!
Vi har slitit som hundar efter den eländiga branden 10 mars, Suttit i en källare i ett halvår med massa ”sk-t” försökt att få vardagen och verksamheten att fungera! Det har strulat hela tiden med inkopplingar, telefoner, nätverk, fakturering, ja allt! Vi har hankat oss fram och försökt hjälpa våra kunder att få in sina annonser trots så otroligt mycket merarbete!
Det hela blir som en lång mardröm, vårt företag som vi haft i snart 7 år har försvunnit! Nu när vi till slut hittade en lokal som vi har lyckats få iordning på trots att vi inte har haft pengar, har företagen varit så snälla att de har utfört jobben iallafall för att vi ska få ersättning från vårt försäkringsbolag  LÄNSFÖRSÄKRINGAR.
Vi är ju så väl försäkrade så det skulle ju inte vara några problem??!!
Nu blev det problem!
Länsförsäkringar kräver att vi ska ta fram kvitton på alla grejer som vi haft! Hur då? Alla papper, all bokföring försvann ju i sl’äckningsarbetet! Ska vår revisor som vi dessutom är skyldig pengar gå igenom 7 års deklarationer för att få fram någon form av kvitton till försäkringsbolaget på allt lösöre o allt annat, renoveringar vi utfört för att få det trivsamt på vårt kontor ( som mäklaren inte ens ville visa)???
De pengar vi har fått in efter att vår fakturering till slut fungerade, har gått oavkortat till de företag som har utfört jobb i samband med iordningställandet av den nya lokalen vi flyttade till!
Vi har inte kunnat ta ut lön på 4 månader! Vad bra det är med försäkring! Värden på Tellusborgsvägen 69 håller på att lyxrenoverar och vi får inte ens ut pengar så vi kan fortsätta med vår verksamhet!
Jippi, tackar så mycket Länsförsäkringar för att vi valde er! Känns bra!

Det här inlägget postades i nya Reklamcompaniet - efter branden!. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *