Mörker!!

Fortsätter att  tjata om Länsförsäkringar! Vi fick ett belopp  så vi kunde betala våra stackars hantverkare! Inte alla men de flesta! Tänker på att vår f.d. värd fick ut 60 miljoner i 2 årshyror,  då undrar man ju ibland hur rättvist allting är!
De pengar som vi får in, går oavkortat direkt till att betala våra löpande fasta kostnader.
Försäkringsbolagen skulle ha någon form av ”sveda och värk” som i Belgien så man kom på fötter igen!! Det var ju inte vårt fel att det brann men vi får verkligen lida för det!
Vi som hade så mycket att göra, var tvungna att tacka nej till många uppdrag p g a att verksamheten inte fungerade som den skulle!  Vi fick improvisera, och slet som djur för att allt skulle fungera. Släpade med oss datorerna  till andra företag för att koppla upp oss på internet för att kunna leverera annonserna till  DN o alla andra tidningar!
Längtar efter när det blir normalt med allt, är trött på att behöva låna pengar av goda vänner för att överleva,  handla mat & betala räkningar, fasar inför julen. Allt det här eländet p g a branden! Ser fram emot våren när allt förhoppningsvis är som vanligt igen!
Nu ska man hem o koka soppa på en spik o fira Allhelgonahelgen!!!

Det här inlägget postades i nya Reklamcompaniet - efter branden!. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *